woensdag 10 juli 2013

Kapsalon van de Berg


Met dank aan Marco Verbaant.

2 opmerkingen:

  1. Met wederkerige dank aan Fabio, ;-)
    Dit was eigenlijk de allereerste sponsor. En nu hebben we tegelijkertijd al onze sponsors van destijds (jaren '70) bij het nietlicentiehouderwielrennen (mooi Scrabblewoord) zo'n beetje gehad. Bedankt sponsors alsnog voor de mooie tijd die we ook door jullie hebben mogen beleven.
    Niet genoemd de (club-)sponsors die ik had toen ik bij de KNWU reed, als liefhebber, begin jaren '80. Bij SPARTA Den Haag, sponsor Vleeschmeester De Kroes. (En later Vleesmarkt.) De Kroes was toen ook privésponsor samen met Gazelle van Gerben Karstens in de nadagen van zijn carrière. In het "Vleeschmeester" contract stond dat je de sponsor niet in diskrediet mocht stellen. Nou dat was ook niet nodig, want dat deed hij zelf wel. Vanwege frauduleuze handelingen met Zuid-Amerikaans vlees. Waarvoor hij wonderlijk nooit achter de tralies is gekomen. Mogelijk omdat nogal wat hotemetoten erbij betrokken waren. Dat terzijde, deslniettemin smeuig.
    Enfin, v.l.n.r.: ploegleider Cees Verbaant, Tini Mommers, Anton van de Berg, Marijn Verbaant, Tini van de Boogaard, en mezelf.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat met die fraude was dat niet de zoon? Die bij de LPF betrokken was?

      Verwijderen